Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: The Sims 3 Zwierzaki - Pogaduszki
Centrum Simów - Forum > Simowe gry > The Sims 3 i dodatki > Zwierzaki
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
Dżesi
Jestem zachwycona sierścią, jest niesamowita, dokładnie zrobiona
Plamula
No, z tym muszę się zgodzić, ciekawy jestem za to jak będzie się budowało stajnie, wie ktoś może?
Raishana
Plamula, budowa stajni jest pokazana na ostatnim/przedostatnim zwiastunie Zwierzaków.
Plamula
Ma ktoś może link do tego zwiastunu?
anusia222
A mnie TO intryguje (Co ten kot robi?!)
Prażma
pewnie duch kota, albo moment smierci.
exploder1531
CYTAT(anusia222 @ 30.08.2011, 20:26) *
A mnie TO intryguje (Co ten kot robi?!)

Skoro to jest z konsolowej wersji, myślę, że to moc karmy. (czy jak to się tam nazywa)
Plamula
CYTAT(Plamula @ 30.08.2011, 14:21) *
Ma ktoś może link do tego zwiastunu?

Ponawiam pytanie
Mattie
CYTAT(Plamula @ 30.08.2011, 21:23) *
Ponawiam pytanie

1:38-1:40
szaks
http://www.youtube.com/simspolska#p/u/0/Md2N6ao94Fo Link

@up - nie zauważyłem

Ej nie ma tego wczorajszego zwiastuna w necie
Plamula
mnie najbarziej na tym zwiastunie zainteresowała 1:15 i 1:23. Wiecie może czy będzie cyrk?
szaks
Nie nie będzie cyrku , to miało byc pokazanie możliwości kreowania psa !
Nair
Nie będzie cyrku, ale będą pokazy zwierząt.
Anka.pl
Co do ptaków - mam nadzieję, że twórcy nie będą tak obrzydliwie niehumanitarni jak w dwójcę, i że nie dadzą znów papug pojedynczo w klatkach verymad.gif Chciałabym, by ptaki po wypuszczeniu z klaty miały jakieś opcje swoje, nie tylko latanie i tyle... By usiadły gdzieś, kontaktowały się z innymi papugami, innymi zwierzętami i z ludźmi thumbsup.gif
Kasim Hazim
Dla mnie i tak dodatek jest troszkę źle obmyślony ... ale ogólnie nie mogę się go doczekać XD
blind
Ja też nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że TS3: Zwierzaki spełnią moje, i wasze, oczekiwania.
Plamula
a ja wreszcie wprowadzę do domu PT różowego pudla xD
Miles Edgeworth
Jakos to zleci, zapomnimy o dodatku przez szkole i bedzie.
Najlepiej po prostu zapomniec i lada chwila bedzie dodatek. Przynajmniej ja tak mam.
Ja chce w koncu Equ konika dac, no jak to ktos co ma wszystko zwiazane z konmi nie mial wlasnego? :<
No i...jaszczuuurkiii <3 i pajaki <3
Misiak
Znowu ta okropna cisza. Albo zapychają nas informacjami, gameplayami, screenami itp. aż do znudzenia, albo nie dają NIC!!! Zwykle okazuje się, że to dlatego, że już wszystko pokazali. Znudziło mi się i jakoś tracę tą ochotę na Zwierzaki! Nie jest już tak fajnie jak wydawało się jeszcze miesiąc temu. sad.gif
Pacyfka
A ja tam nadal z niecierpliwością wyczekuję Zwierzaków. Teraz jest szkoła, to się tak nie myśli o tym i dzięki temu szybciej mija czas do premiery. rolleyes.gif
Raishana
Misiak, to nie kupuj i tyle. rolleyes.gif Było tyle naraz gameplayów i screenów, bo było po gamescomie. Także nie rozumiem, czego się czepiasz. Pokazali to, co mogli - konie, źrebaki, małe zwierzęta, psy, koty, obiekty, ciuchy.
Przecież jest tyle i tak do odkrywania samemu - chociażby wygrywanie samodzielne w zawodach, rozmnażanie zwierząt, obserwowanie, jak zachowują się geny.
Pacyfka
Na pewno są jeszcze jakieś nowe rzeczy, których nie pokazali.
Darkus
Suuper :3
Plamula
http://www.simprograms.com/images/games/Mobilier14.jpg
Skoro pojawiła się nowa rubryczka "Pet Essentials" to ciekawe co z buydebugiem.

http://simway.net/images/sims3/einfach-tie...n/cas/2/012.jpg
i ogólnie to nowa cecha nie?

http://simway.net/images/sims3/einfach-tie...n/cap/3/014.jpg
xDDDDDDDD, koń z tyłu.

http://simway.net/images/sims3/einfach-tie...n/cap/3/058.jpg
mroczny konik. xD

http://simway.net/images/sims3/einfach-tie...jekte/1/016.jpg
papugi na wolności, to daje do myślenia.

http://simway.net/images/sims3/einfach-tie...jekte/1/011.jpg

http://simway.net/images/sims3/einfach-tie...chaft/3/005.jpg
wnętrze stajni.

http://simway.net/images/sims3/einfach-tie...chaft/1/001.jpg
i miasto

ale tutaj wszytsko jest super! Jak ja się nie mogę doczekać!
Sorki, że tylko linki.
Simunia12
Wszystko fajnie tylko zobaczymy jak to u nas będzie wyglądać . No i Ciekawa jestem ile błędów będzie miał ten dodatek.
Raishana
No u nas w Polsce nie będzie takie samo jak w USA. My nie będziemy mieć koni i będziemy mieć tylko 5 raz psów i 2 rasy kotów, nie będzie też węży ani gryzoni, a Simy będą chodziły w podartych ciuchach. =='
U nas będzie wyglądało tak samo jak na zdjęciach, skoro to ZDJĘCIA Z GRY.

Plamulo, ja także zastanawiam się, co będzie z buydebugiem? Może będzie pojawiał się niżej, wydłużając w górę Tryb Kupowania?
A ten koń na zdjęciu rodzinnym mnie rozwalił. xD
Simunia12
tak ten koń nieźle wyszedł wink.gif. Najbardziej martwię się o błędy jakie mogą się pojawić .
Otharre
Chciałem stworzyć sima z dwoma końmi, trzema psami i jednym kotem. Boję się, jak będzie wyglądać zdjęcie rodzinne XDDD
Guuki
Z tymi zdjęciami rodzinnymi niezła polewka ;D Wątpię, by w prawdziwym życiu koń by tak pięknie pozował do zdjęcia u boku swojego pana i opcjonalnie dwóch psów i kotów, haha! Ale to przecież humor The Sims ;)

Błędów będzie na pewno mnóstwo, jak z każdym dodatkiem. Mam jednak nadzieję, że chociaż zlikwidują błędy z Pokoleń. Bo jak do tych dojdą nowe, to gra już całkowicie się pochrzani -.-

Nie mogę się doczekać Zwierzaków! Mam już przewidziany gameplay dla moich Simów, oby jednak gra mnie zaskoczyła tak, żebym wprowadził jakieś spontany :)
Planuję mieć w swojej rodzince kota, psa, konia, plus te zwierzęta kolekcjonerskie typu węże czy żółwie.
Do premiery 44 dni!
Kasim Hazim
Mnie się te screeny podobają , już nie mogę się dodatku doczekać ^ ^ i to mega
Plamula
O! wypatrzyłem coś nowego na pierwszym screenie. Spójrzcie na pole gdzie się dodaje kolejnego członka rodziny do robienia, jest tam głowa sima i głowa psa.
Kasim Hazim
Heh , faktycznie ^ ^
Plamula
znowu coś wypatrzyłem! tam gdzie się wybierało gotowych simów było 6 granatowych twarzy, teraz są 3 i ies, kot i koń. Czyli będziemy też wybierali z gotowych zwierząt!
Simunia12
No rzeczywiście spostrzegawczy jesteś ja wcześniej tego nie wypatrzyłam wink.gif.
Plamula

PATRZCIE! Chomik na wolności! Czyli te zwierzęta może jednak będą mogły chodzić sobie gdzie chcą? Papugi mnie aż tak nie zdziwiły, ale Chomik?!
Simunia12
Myślę że te mniejsze zwierzęta będzie można łapać będą na wolności i będzie można je złapać i kolekcjonować pewnie tak jak owady.
Cyann
Chomiki chodzą na wolności, tak samo świnki morskie, czy cu tam. tongue.gif
Anka.pl
A jednak dwa ptaśki pokazali ^^ Ale co to za chory pomysł, by papugi były na dworze ? Ciekawe, czy będą mogły zwierzaki małe uciekać z domów ...
Ciekawe, czy będzie lampropeltis (taki wąż) teehee.gif
Raishana
Anka.pl, u mnie w miejscowości, facet ma na podwórku wielkie klatki (takie coś jakby zagrody/kojce) i trzyma tam całą wiosnę, lato i jesień papugi: ary, żako, kakadu.. I nic im nie jest. Stąd wnioskuję, że niektórym gatunkom papug nie przeszkadzają polskie warunki. (No, zimy czasem mamy -30, także to przesada, ale wiosna, lata i jesień są ok.)

A co do tych małych zwierzaczków - przecież wyraźnie było napisane, że będzie się je kolekcjonować. I że można nauczyć psa ich szukać. Także pewnie można złapać chomika niczym biedronkę i wrzucić go do tego akwarium dla gryzoni, niczym robi się to z rybkami. ;)
Plamula
nie słyszałem o tym, fajnie, ale mi się to trochę nie realne wydaje, z tego typu zwierząt na dworze widziałem tylko jeża i chomika.
Bartii
Myślę, że dodatek będzie równie fajny jak Pokolenia, czy Po Zmroku. ( moje ulubione dodatki. )
Już nie mogę się doczekać premiery! ;D
Anka.pl
CYTAT(Raishana @ 10.09.2011, 20:32) *
Anka.pl, u mnie w miejscowości, facet ma na podwórku wielkie klatki (takie coś jakby zagrody/kojce) i trzyma tam całą wiosnę, lato i jesień papugi: ary, żako, kakadu.. I nic im nie jest. Stąd wnioskuję, że niektórym gatunkom papug nie przeszkadzają polskie warunki. (No, zimy czasem mamy -30, także to przesada, ale wiosna, lata i jesień są ok.)

To nie nowość dla mnie. Tylko sama podkreśliłaś, że ma je w zagrodach. Wielkie klatki to woliery... Niezbędny oczywiście jest ocieplany "domek".
Co do tamtego zdjęcia, miałam na myśli, że papuga jest na podwórku luzem. To nie dopuszczalne. Chyba, że nie chcesz mieć ptaka.
Raishana
Może te są oswojone. :P

W Empiku można zamówić EDYCJĘ LIMITOWANĄ. Wczoraj zamówiłam. Teraz czekać na premierę i kuriera. :)
Annorelka
Mam nadzieję, zę będzie można te zwierzaczki nie tylko kolekcjonować, ale się z nimi bawić. smile.gif
Guuki
Raishana, a ta edycja limitowana to jednak będzie w wersji pudełkowej? Bo gdzieś kiedyś pisano, że będzie tylko w cyfrowej ;) Żeby empik ci nie przysłał kodu do pobrania gry z Origin ;P
Bardzo mi zależy na edycji limitowanej, na tym sklepie zoologicznym i to tym bardziej, że cena nie różni się od zwykłej wersji. Oby jednak była w wersji pudełkowej!

37 dni do premiery!
Raishana
Jest w wersji pudełkowej! Na 100%! Pytałam. :) Oni nie mogą Ci przysłać samego kodu do gry. Oficjalnie może tak robić tylko Origin.
Poza tym, ja chcę tak bardzo edycję limitowaną, że i tak miałam zamówić wersję przez Origin, skoro miała nie pojawić się w wersji pudełkowej. Cieszę się, że tego nie zrobiłam do tej pory. I teraz mam zamówioną wersję pudełkową. :D
W dodatku czytałam gdzieś oświadczenie EA, że jeśli przed pojawieniem się edycji limitowanej zamówiłeś zwykłą, to sklep ma obowiązek i tak sprzedać/wysłać Ci limitowaną, jeśli zrobiłeś to przed premierą. Pewnie Empik nie będzie się tego trzymał, ale zawsze! :D

Już się nie mogę doczekać. W pierwszej rodzinie na pewno będę mieć konie, bo chcę je przetestować. W końcu to całkowita nowość! Potem nie wiem, czy sprawdzić puszyste kotki czy pieski. Może tej rodzinie z końmi stworzę jednego psa jeszcze. (Takie ranczo, pies stróżujący. :D) Ja wolę wszystko po kolei sprawdzać, niż naraz. Najpierw jedne zwierzęta, potem drugie, etc. W ten sposób można się wszystkiemu DOKŁADNIE przyjrzeć, a nie tylko po łepkach. :D
Sonia1999
Ja tak jak Raishana kupiłam przez empik edycje limitowaną. Nie mogę się już doczekać premiery kiedy będę mogła ją sobie odebrać! A tak apropo w jednym wywiadzie pisało że będzie też w wersji pudełkowej jak i cyfrowej. smile.gif
Pacyfka
Echh strasznie bym chciała już mieć ten dodatek. Brakuję mi zwierząt w Simsach unsure.gif
Mizu-Kami
Nie mogę się doczekać! Stworzę sobie nową rodzinkę i będzie super! A edycja limitowana daje coś więcej oprócz sklepu zoologicznego?
Misiak
Będzie demo CAPU!!!!!!!! Jeeee. Już zamawiam edycję limitowaną. Tylko głupio, że tam będą same rzeczy, a nie zwierzęta do kupienia. sad.gif

P.S. Ten screen zapowaidający demo zwierzkaów jest Genialny! Szczególnie ten pies-kościotrup!! Sweet.... xD

Ciekawe czy będzie można psom wybrać długość kłów. hihihi...

Błąd językowy. /Rai
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.